Oronmyllyn palvelut

Tarjoamme majoitusta ja juhlatiloja kauniin puhdasvetisen lammen läheisyydessä.

Majoitus

Oronmyllyn loma- ja kurssikeskuksessa on mahdollisuus majoittua perinteisissä kesä-aitoissa tai mukavuuksilla varustetuissa huoneissa. Meillä on myös edullisia ryhmämajoitustiloja. Majoituksista lisätietoa klikkaamalla TÄSTÄ.

Juhlatilat

Ravintola Myllymuori, johon voimme kattaa noutopöydän tarvitsemaasi tilisuuteen. Myllymuorin tilaus- ja juhlapalvelusta voit varata myös ateriakokonaisuudet nouto- tai kuljetuspalveluna lähialueelle.

        

  

Käytössäsi on viihtyisä ja kaunis Jyväkirkko.

     

Kirkon vieressä sijaitsee eri tilaisuuksiin soveltuva Jyväsali, jonka voi tarvittaessa yhdistää kirkkoon avaamalla tilat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

 

Kertun kammari soveltuu pienemmille, noin 20 - 25 hengen ryhmille, kokous- tai juhlatilaksi. Tilaan varattavissa piano, valkokangas ja videotykki. Kertunkammari on Ravintola Myllymuorin vieressä, joten ruokailu toimii myös sujuvasti.

 

Myllykammari sijaitsee Myllytuvan alakerrassa. Tilaan mahtuu noin 20 - 25 henkilöä. Myllykammarissa on valkokangas ja sinne voi varata videotykin. Myllytuvassa on keittiö, jossa on mahdollista omatoimisesti valmistaa pienimuotoisia tarjoiluja tai tilata ne Oronmyllyn Ravintola Myllymuorista.

          

 

Teatteri-alueella on katsomo, johon mahtuu n. 250 vierasta. Lammen rannalla olevassa teatterimiljöössä voi järjestää ulkotilaisuuksia ja ohjelmaa. Meiltä löytyy siirrettävä nuotiopohja, jonka voi varata alapihan näyttämölle vaikkapa sukujuhlan ohjelman yhteyteen tikkupullan tai nokipannukahvin valmistukseen.

Saunat

Alueellamme on kaksi rantasaunaa, joista toinen on ympärivuotisessa käytössä.

        

Uiminen

Päivän piristää pulahdus Niskalammen puhtaaseen veteen.

Puuhapuisto

Piha-alueellamme on uusi Leader-rahoituksella rakennettu Puuhapuisto, jossa on mm. linnunpesäkeinu ja vauvakeinu, sekä liukumäki.

 

Patikointi ja retkeily

Oronmyllyä ympäröi kaunis erämaaluonto, jossa on eripituisia merkittyjä patikointi- ja retkeilyreittejä.

Kodat ja laavut

Retkeilyreittien laavuilla voi hengähtää ja evästellä kaikessa rauhassa. Polttopuut ovat valmiina, tikut kannattaa ottaa mukaan.

   

   

Hiihto

Alueella on eri pituisia retkihiihtoreittejä, sekä kilpalatuja, joista osa valaistu.

Lumikenkäily

Voit vuokrata käyttöösi lumikengät. Kenkiä meillä on 19 aikuiselle ja 9 lapselle.