Hyvä ystävä,

Tervetuloa Oronmyllyn yhteyteen! 

Oronmylly on paikka, jossa saa olla rauhassa sen kanssa, mitä on elämässä menossa tai antaa tilaa sille, minkä on vuoro hakea uutta suuntaa.

Jumala rakastaa meitä sellaisina kuin olemme. Ja Hän rakastaa meitä liikaa jättääkseen meidät siihen missä nyt olemme. Hän haluaa luoda uutta meissä ja meidän kauttamme.

Meitä on monta Jumalan lasta, kaiken ikäisiä poikia ja tyttöjä, jotka olemme kuin lampaat eksyneet vuorille pilvisinä ja sumuisina päivinä. Kaipaamme tulla takaisin Paimenen luo, yhteyteen, jossa tulemme ruokituksi tavalla mitä mikään muu ei voi tehdä.

Sellainen on todeksi tuleva evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta. Se on väkevä voima, joka pitää koossa kokonaisuuden ja kaikki sen yksityiskohdat - myös jokaisen ihmisen elämän.

Me tarvitsemme toisiamme! Yhdessä näemme ja ymmärrämme enemmän kuin kukaan yksin voisi.

Tule! Me jo ilolla sinua odotamme!

 

Kari Vellonen

Oronmyllysäätiön hallituksen pj

 

 

_________________________________________________________________________________________________

ANNA ELÄVÄN VEDEN VIRRATA

Tue Oronmyllyn evankelioimistyötä testamentilla

 

AVAA TÄSTÄ OHJE TESTAMENTIN TEKOON 


Oronmyllysäätiö säätiörekisteriesittely:

Säätiö on perustettu vuonna 2016, ja se merkittiin säätiörekisteriin 22.12. Säätiön toiminta alkoi vuoden 2017 alusta.

Säätiö jatkaa Kansan Raamattuseuran jo vuonna 1962 alkanutta toimintaa Oronmyllyllä. Säätiö ylläpitää Oronmyllyn kurssi- ja leirikeskusta Parikkalassa. Säätiön peruspääomana ovat säätiötä perustettaessa sille luovutetut Oronmylly ja Katiskaniemi -nimiset kiinteistöt rakennuksineen.

Säätiön tarkoituksena on Pyhän Raamatun ja Suomen evankelisluterilaisen kirkon tunnustuksen pohjalta toimia Jumalan valtakunnan työn edistämiseksi. Lisäksi säätiö toimii sosiaalisen oikeudenmukaisuuden toteuttamiseksi yhteistyössä seurakuntien, kuntien, järjestöjen, yhdistysten ja muiden yhteisöjen kanssa. Toiminta tähtää ihmisen hengelliseen, henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Työ tapahtuu eri ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten parissa. Hengellistä, henkistä ja fyysistä hyvinvointia lisääviä tapahtumia järjestetään yhteistyössä seurakuntien ja muiden säätiön tarkoituksensa mukaisten tahojen kanssa. Tärkeimmät yhteistyötahot ovat Oron ystävät ry ja Kansan Raamattuseuran säätiö.

Säätiö järjestää yleisiä varainkeräyksiä toimintansa tukemiseksi ja voi myös harjoittaa julkaisutoimintaa.

Säätiön asioita hoitaa ja sitä edustaa säätiön hallitus, johon kuuluu 6-9 kolmeksi vuodeksi kerrallaan valittua jäsentä. Lisäksi hallituksen kokouksiin osallistuu säätiön hallituksen valitsema toimitusjohtaja, joka valmistelee, esittelee ja panee täytäntöön hallituksen käsittelemät asiat.

Säätiön hallitus:     

       Kari Vellonen                       Parikkala, puheenjohtaja

       Jouko Siitonen                     Ruokolahti, varapuheenjohtaja                            
       Annikki Siren                       Taipalsaari
       Matti Karjalainen                Mikkeli         
       Erkki Kosonen                     Savonlinna
       Esa Repo                              Kerava     
       Jouko Kukkonen                 Keitele
       Helena Kaipio                     Savonlinna
 

Verkkolaskuosoite: 003727968193

Operaattori: Maventa (003721291126)

Y-tunnus: 2796819-3