Tule mukaan Arto Valkeapään eläkkeelle-siunaamiseen!

Oronmyllyn toimitusjohtaja Arto Valkeapää siunataan Miestenpäivien yhteydessä eläkepäiville sunnuntaina 20.10. Nautimme lounaan ravintola Myllymuorissa klo 11.15. Messu alkaa klo 12, jonka jälkeen eläkkeellesiunaaminen Jyväkirkossa ja kakkukahvit. llmoitathan  ruokailuistasi sekä mahdollisista erityisruokavalioista etukäteen Oronmyllyn toimistoon. Puh. 0400 793441 

Odotus - Adventin rukousyö
30.11.–1.12.

Tervetuloa viettämään Adventin rukousyötä Oronmyllylle 30.11-1.12.2019! Tapahtumaa järjestämässä Helena Kaipio, Ritva Kosonen sekä Hanna Räsänen. Ilmoitathan ruokailuistasi sekä mahdollisista erityisruokavalioista viimeistään viikkoa ennen tapahtuman alkua. 

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä:

 

Tapahtumavinkkejä:

Kotiseurat Oronmyllyn työn hyväksi 10.11.2019 klo 16 Parikkalan Tarnalassa, Lemisillä os. Sorokulmantie 59 

Mukana: Oronmyllysäätiön varatoimitusjohtaja Sari Pennanen, kirkkoherra Marja-Liisa Malmi, Paavo Makkonen, Pekka Maaranen sekä Vesa Honkanen 

Oronmyllyn kirkkopyhä Pyhäselän kirkossa 3.11. klo 10.00

Saarna Esko Luukkonen.

Messun jälkeen kahvitilaisuudessa mukana myös Sari Pennanen, Oronmyllyn toimitusjohtajan sijainen ja musiikissa Jarmo Pippola. 

Oronmyllyn edustajia Tohmajärven srk-talolla 3.11. klo 14.00

Päiväkahviseuroissa mukana Esko Luukkonen ja Sari Pennanen.

Tapahtumat

Oronmyllyllä järjestetään vuoden aikana paljon tapahtumia. Tiloja ja maastoa riittää, joten kerro meille oma tapahtumaideasi. Voit myös jättää tajouspyynnön omille juhlille tai vaikka yrityksen virkistyspäiville. Myös valmiita paketteja valittavissa.

Alla linkkejä seuraaviin tapahtumiin. Tervetuloa mukaan!


» Tutustu kaikkiin tapahtumiin tapahtumakalenterissa

Tervetuloa Oronmyllylle!

Oronmyllyn loma- ja kurssikeskuksessa järjestetään erilaisia kristillisiä tapahtumia ympäri vuoden. Oronmylly palvelee myös retkeilijöitä ja majoittujia.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kuuluisasta Oron hengestä! Se tarkoittaa vieraanvaraisuutta, armollista leppoisuutta, jossa on tilaa hengittää. Hengellisen pitopöydän lisäksi meillä on katettuna myös Oron keittiön mainiot antimet!

Oronmylly sijaitsee Parikkalan Särkisalmella, kirkasvetisten lampien ja korkeiden harjujen tuntumassa. Etelä-Karjalan ainutlaatuinen luonto tarjoaa mahtavan ympäristön retkeilijöille, hiihtäjille, matkailijoille tai muuten vain luonnonrauhaa etsiville. Oronmyllyn rauhallisessa ympäristössä myös yksityistilaisuudet, koulutukset ja kokoukset saavat arvoisensa puitteet.

 

Järjestämme yksityistilaisuuksia toiveidenne mukaan.

Tule Oronmyllylle viettämään virkistyspäivää, syntymäpäiviä, häitä, muistotilaisuutta tai vaikka sukukokousta. Laitathan kyselyä sähköpostiin tai soita meille, niin räätälöidään teille sopiva paketti. 

Puh. 0400 793441

Toimisto@oronmylly.fi

Voit myös tilata Ravintola Myllymuorin laadukkaasta juhlapalvelusta ruuat pitoihin, kokouksiin ja muihin tapahtumiin. Lisätietoa klikkaamalla tästä.

_________________________________________________________________________________________________________________

Tilinumeromme

OSUUSPANKKI                         FI39 5326 0020 0578 95

OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ      FI94 4108 0011 1039 29

KOLEHTITILITYSTEN VIITE      20527

UUDISTUVA ORO VIITE           20514