Ihmeiden aika - Oron joulu 23.-26.12.2019

Tervetuloa juhlistamaan Jeesuksen syntymäjuhlaa Oronmyllylle! Mukana joulunvietossa muun muassa Oronmyllyn kesäteatterista tuttu ohjaaja Arto Myllärinen. Musiikista vastaa Tuula Hakkarainen.

Ilmoittaudu joulunviettoon klikkaamalla tästä:

 

Talven valon hiljainen kutsu - Hiljaisuuden retriitti 24.-26.1.2020  

Tervetuloa rauhoittumaan keskelle Särkisalmen talvista luontoa Hiljaisuuden Retriitin muodossa. Retriittiä ohjaamassa enonkoskelainen luostaripappi Pauliina Kainulainen yhdessä toimintaterapeutti Liisa Rautiaisen kanssa. Viikonlopun aikana kokoonnutaan yhteisiin hetkiin muutaman kerran päivässä, ja ruokaillaan yhdessä ilman keskustelua.

Ohjelma alkaa pe 24.1. klo 17 päivällisellä ja loppuu su 26.1 klo 13 päätöskokoukseen.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen klikkaamalla tästä:

Tapahtumavinkkejä:

Oronmyllyn kirkkopyhä Punkaharjun kirkossa              su 24.11.2019 klo 10

Saarnaamassa Erkki Kosonen

Odotus - Adventin rukousyö
30.11.–1.12.


Tervetuloa viettämään Adventin rukousyötä Oronmyllylle 30.11-1.12.2019! Tapahtumaa järjestämässä Helena Kaipio, Ritva Kosonen sekä Hanna Räsänen. Ilmoitathan ruokailuistasi sekä mahdollisista erityisruokavalioista viimeistään viikkoa ennen tapahtuman alkua. 

Ilmoittaudu tapahtumaan klikkaamalla tästä:

Oron Ystävät -lehti 4/2019 on ilmestynyt 

Voit lukea lehden kokonaisuudessaan PDF -muodossa  klikkaamalla tästä:

Tapahtumat

Oronmyllyllä järjestetään vuoden aikana paljon tapahtumia. Tiloja ja maastoa riittää, joten kerro meille oma tapahtumaideasi. Voit myös jättää tajouspyynnön omille juhlille tai vaikka yrityksen virkistyspäiville. Myös valmiita paketteja valittavissa.

Alla linkkejä seuraaviin tapahtumiin. Tervetuloa mukaan!


» Tutustu kaikkiin tapahtumiin tapahtumakalenterissa

Tervetuloa Oronmyllylle!

Oronmyllyn loma- ja kurssikeskuksessa järjestetään erilaisia kristillisiä tapahtumia ympäri vuoden. Oronmylly palvelee myös retkeilijöitä ja majoittujia.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kuuluisasta Oron hengestä! Se tarkoittaa vieraanvaraisuutta, armollista leppoisuutta, jossa on tilaa hengittää. Hengellisen pitopöydän lisäksi meillä on katettuna myös Oron keittiön mainiot antimet!

Oronmylly sijaitsee Parikkalan Särkisalmella, kirkasvetisten lampien ja korkeiden harjujen tuntumassa. Etelä-Karjalan ainutlaatuinen luonto tarjoaa mahtavan ympäristön retkeilijöille, hiihtäjille, matkailijoille tai muuten vain luonnonrauhaa etsiville. Oronmyllyn rauhallisessa ympäristössä myös yksityistilaisuudet, koulutukset ja kokoukset saavat arvoisensa puitteet.

 

Järjestämme yksityistilaisuuksia toiveidenne mukaan.

Tule Oronmyllylle viettämään virkistyspäivää, syntymäpäiviä, häitä, muistotilaisuutta tai vaikka sukukokousta. Laitathan kyselyä sähköpostiin tai soita meille, niin räätälöidään teille sopiva paketti. 

Puh. 0400 793441

Toimisto@oronmylly.fi

Voit myös tilata Ravintola Myllymuorin laadukkaasta juhlapalvelusta ruuat pitoihin, kokouksiin ja muihin tapahtumiin. Lisätietoa klikkaamalla tästä.

_________________________________________________________________________________________________________________

Tilinumeromme

OSUUSPANKKI                         FI39 5326 0020 0578 95

OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ      FI94 4108 0011 1039 29

KOLEHTITILITYSTEN VIITE      20527

UUDISTUVA ORO VIITE           20514