Oronmyllyn tulevia kirkkopyhiä ja vierailuja:

23.2. Enonkoski

22.3. Rääkkylä, yhteiskristillinen naistenpäivä

19.4. Savonlinnan tuomiokirkko

Yhteistyötapahtumia seurakuntien kanssa Oronmyllyllä:

2.3. Parikkalan seurakunnan miesten ilta klo 18

6.4. Parikkalan seurakunnan miesten ilta klo 18

Hiljentymiseen kutsuva taidenäyttely Myllytuvassa

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan taidegraafikko Ritva Kososen ja LTO, FM Helena Kaipion taiteeseen Myllytuvassa. Siellä voit rauhassa hiljentyä, kulkea teokselta toiselle ja antaa niiden puhua juuri sinulle. Mikäli haluat käydä näyttelyssä, kannattaa sopia ajankohdasta etukäteen soittamalla toimiston numeroon 0400 793 441.

 

Oron Ystävät -lehti 4/2019 on ilmestynyt 

Voit lukea lehden kokonaisuudessaan PDF -muodossa  klikkaamalla tästä

Tapahtumat

Oronmyllyllä järjestetään vuoden aikana paljon tapahtumia. Tiloja ja maastoa riittää, joten kerro meille oma tapahtumaideasi. Voit myös jättää tajouspyynnön omille juhlille tai vaikka yrityksen virkistyspäiville. Myös valmiita paketteja valittavissa.

Alla linkkejä seuraaviin tapahtumiin. Tervetuloa mukaan!

Huom. joistakin ohjelmatiedoista poiketen järjestämme edelleen kuljetuksen Parikkalan juna-asemalta ja -asemalle, mutta se hoidetaan tilannekohtaisesti sovittavalla tavalla, jolloin kuljetus voi olla maksullinen (5 - 10 e/hlö/suunta).


» Tutustu kaikkiin tapahtumiin tapahtumakalenterissa

Tervetuloa Oronmyllylle!

Oronmyllyn loma- ja kurssikeskuksessa järjestetään erilaisia kristillisiä tapahtumia ympäri vuoden. Oronmylly palvelee myös retkeilijöitä ja majoittujia.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kuuluisasta Oron hengestä! Se tarkoittaa vieraanvaraisuutta, armollista leppoisuutta, jossa on tilaa hengittää. Hengellisen pitopöydän lisäksi meillä on katettuna myös Oron keittiön mainiot antimet!

Oronmylly sijaitsee Parikkalan Särkisalmella, kirkasvetisten lampien ja korkeiden harjujen tuntumassa. Etelä-Karjalan ainutlaatuinen luonto tarjoaa mahtavan ympäristön retkeilijöille, hiihtäjille, matkailijoille tai muuten vain luonnonrauhaa etsiville. Oronmyllyn rauhallisessa ympäristössä myös yksityistilaisuudet, koulutukset ja kokoukset saavat arvoisensa puitteet.

 

Järjestämme yksityistilaisuuksia toiveidenne mukaan.

Tule Oronmyllylle viettämään virkistyspäivää, syntymäpäiviä, häitä, muistotilaisuutta tai vaikka sukukokousta. Laitathan kyselyä sähköpostiin tai soita meille, niin räätälöidään teille sopiva paketti. 

Puh. 0400 793441

toimisto@oronmylly.fi

Voit myös tilata Ravintola Myllymuorin laadukkaasta juhlapalvelusta ruuat pitoihin, kokouksiin ja muihin tapahtumiin. Lisätietoa klikkaamalla tästä.

_________________________________________________________________________________________________

Tilinumeromme

OSUUSPANKKI                         FI39 5326 0020 0578 95

OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ      FI94 4108 0011 1039 29

KOLEHTITILITYSTEN VIITE      20527

UUDISTUVA ORO VIITE           20514

_________________________________________________________________________________________________

Rahankeräyslupa RA/2019/240 ajalle 14.3. 2019 -21.2.2021 Itä-Suomen, Kaakkois-Suomen, Hämeen, Itä-Uudenmaan ja Helsingin poliisilaitosten alueella. Oronmyllyllä järjestettävien tapahtumien toteuttamiseksi, kiinteistöjen ja irtaimiston kunnossapitoon ja hankintaan

_________________________________________________________________________________________________