Naistenpäivät 4.-6.10.2019

 

Naistenpäivillä mukana:
▪️ Heini Meuronen
▪️ Ulla Saunaluona (KRS)
▪️ Minna Koistinen
▪️ Annikki Sirén
▪️ Elina Lehtomäki

Ohjelma alkaa päivällisellä pe 4.10. klo 17.00, ja päättyy su 6.10. klo 12.30 lounaaseen ja kahvitteluihin.

Täysihoitopaketin hinta koko viikonlopulta: 114-200€ majoituksen tasosta riippuen. Sis. ateriat, saunan sekä majoituksen omin liinavaattein (liinavaatteet 10€/hlö)

Huom! Ilmoitathan ruokailuistasi sekä mahdollisista erityisruokavalioista viimeistään viikkoa ennen tapahtuman alkua. Myös päiväkävijöitä pyydetään ilmoittautumaan haluamiinsa ruokatarjoiluihin etukäteen.

 

Ilmoittaudu naistenpäiville tästä:

Kutsumukseni seurakuntalaisena - yhteisen jakamisen ja rukouksen päivä 13.9. 

Perjantaina 13.9. Oronmyllyllä järjestetään ennakkoseminaari Itä-Suomen Kristuspäivä -tapahtumalle. Ohjelma alkaa klo 09.00, ja päättyy päivälliseen klo 17.00. Puhumassa Hanna Räsänen, Taneli Skyttä, Jouko Kukkonen sekä Helena Liukko. Ennakkoseminaarin jälkeen voi jäädä viettämään Itä-Suomen Kristuspäiviä Oronmyllylle.

Ilmoittaudu ennakkoseminaariin tästä:

Paras on edessä - Itä-Suomen Kristuspäivä 13.-15.9.

Tervetuloa osallistumaan 10 v. juhlakokoukseen Oronmyllylle!

Mukana Kristuspäivillä muun muassa piispa Seppo Häkkinen, Timo ja Kaisa Tuikkanen, Ilkka Rytilahti, Riku Rinne, Pekka ja Heidi Hautakangas, sekä Timo Pöyhönen.

Ilmoittaudu tästä:

 

Tapahtumat

Oronmyllyllä järjestetään vuoden aikana paljon tapahtumia. Tiloja ja maastoa riittää, joten kerro meille oma tapahtumaideasi. Voit myös jättää tajouspyynnön omille juhlille tai vaikka yrityksen virkistyspäiville. Myös valmiita paketteja valittavissa.

Alla linkkejä seuraaviin tapahtumiin. Tervetuloa mukaan!


» Tutustu kaikkiin tapahtumiin tapahtumakalenterissa

Tervetuloa Oronmyllylle!

Oronmyllyn loma- ja kurssikeskuksessa järjestetään erilaisia kristillisiä tapahtumia ympäri vuoden. Oronmylly palvelee myös retkeilijöitä ja majoittujia.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kuuluisasta Oron hengestä! Se tarkoittaa vieraanvaraisuutta, armollista leppoisuutta, jossa on tilaa hengittää. Hengellisen pitopöydän lisäksi meillä on katettuna myös Oron keittiön mainiot antimet!

Oronmylly sijaitsee Parikkalan Särkisalmella, kirkasvetisten lampien ja korkeiden harjujen tuntumassa. Etelä-Karjalan ainutlaatuinen luonto tarjoaa mahtavan ympäristön retkeilijöille, hiihtäjille, matkailijoille tai muuten vain luonnonrauhaa etsiville. Oronmyllyn rauhallisessa ympäristössä myös yksityistilaisuudet, koulutukset ja kokoukset saavat arvoisensa puitteet.

 

Järjestämme yksityistilaisuuksia toiveidenne mukaan.

Tule Oronmyllylle viettämään virkistyspäivää, syntymäpäiviä, häitä, muistotilaisuutta tai vaikka sukukokousta. Laitathan kyselyä sähköpostiin tai soita meille, niin räätälöidään teille sopiva paketti. 

Puh. 0400 793441

Toimisto@oronmylly.fi

Voit myös tilata Ravintola Myllymuorin laadukkaasta juhlapalvelusta ruuat pitoihin, kokouksiin ja muihin tapahtumiin. Lisätietoa klikkaamalla tästä.

_________________________________________________________________________________________________________________

Tilinumeromme

OSUUSPANKKI                         FI39 5326 0020 0578 95

OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ      FI94 4108 0011 1039 29

KOLEHTITILITYSTEN VIITE      20527

UUDISTUVA ORO VIITE           20514