Joutsenet Laskeutuvat

Musiikkinäytelmä Kalevi Lehtisen elämästä.

9. -19.8.

Kesäteatterin liput ovat nyt varattavissa ja ostettavissa tästä linkistä.

 

 

Poikien ja tyttöjen suurleiri


50 vuotta Poikien ja tyttöjen suurleirejä Oronmyllyllä.

Nyt on aika ilmoittautua! Tervetuloa!

Suurleiri on koonnut historiansa aikana yhteen tuhansia leiriläisiä, isosia, aikuisohjaajia ja talkoolaisia. Monesta perheestä löytyy leiriläisiä jo useammasta sukupolvesta. Oronmyllyllä näitä Ensio Lehtosen aikanaan aloittamia lasten suurleirejä on pidetty vuodesta 1969 alkaen.

Leirillä tapahtuu paljon. On uusia kavereita, isosia, hyvää ruokaa, liikuntaa, kädentaitoja, toimintapisteitä, musiikkia, hartauksia, herkuttelua, iltaohjelmia, uintia ja monenmoista menoa ja meininkiä.

 

Tarkempi ohjelma ja lisätietoja löytyy tapahtuman sivulta,

klikkaa tästä.

Tapahtumat

Oronmyllyllä järjestetään vuoden aikana paljon tapahtumia. Tiloja ja maastoa riittää, joten kerro meille oma tapahtumaideasi. Voit myös jättää tajouspyynnön omille juhlille tai vaikka yrityksen virkistyspäiville. Myös valmiita paketteja valittavissa.

Alla linkkejä seuraaviin tapahtumiin. Tervetuloa mukaan!


» Tutustu kaikkiin tapahtumiin tapahtumakalenterissa

Tervetuloa Oronmyllylle!

Oronmyllyn loma- ja kurssikeskuksessa järjestetään erilaisia kristillisiä tapahtumia ympäri vuoden. Oronmylly palvelee myös retkeilijöitä ja majoittujia.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kuuluisasta Oron hengestä! Se tarkoittaa vieraanvaraisuutta, armollista leppoisuutta, jossa on tilaa hengittää. Hengellisen pitopöydän lisäksi meillä on katettuna myös Oron keittiön mainiot antimet!

Oronmylly sijaitsee Parikkalan Särkisalmella, kirkasvetisten lampien ja korkeiden harjujen tuntumassa. Etelä-Karjalan ainutlaatuinen luonto tarjoaa mahtavan ympäristön retkeilijöille, hiihtäjille, matkailijoille tai muuten vain luonnonrauhaa etsiville. Oronmyllyn rauhallisessa ympäristössä myös yksityistilaisuudet, koulutukset ja kokoukset saavat arvoisensa puitteet.

Ajankohtaisia asioita

VOIT TILATA ORONMYLLYN MYLLYMUORIN LAADUKKAASTA  JUHLAPALVELUSTA RUUAT JUHLIIN, KOKOUKSIIN JA MUIHIN TAPAHTUMIIN!

ORONMYLLYLLÄ VOIT JÄRJESTÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄT, HÄÄT, MUISTOTILAISUUDET, TYKY-PÄIVÄT TAI VAIKKAPA, RETKIPÄIVÄN.

TEEMME MYÖS OHJATTUJA RYHMÄ PAKETTEJA TOIVEIDENNE MUKAAN. KYSY VARAUSTILANNE TOIMISTOSTA.