Rakenna Oron kattoa!

 

Olemme ihmeellisten vaiheiden kautta rakentaneet Oronmyllylle uutta kattoa.

Talkoomiesten keskinäinen yhteys ja hersyvä nauru ovat siivittäneet työtä huhtikuun ajan. Heidän työnsä jälki kantaa pitkälle tulevaan.

Jokainen naula ja kattopellin pala mahdollistaa sykähdyttävät hetket Oronmyllyn katon alla. Koossa on kaksi kolmasosaa urkan tarvikekustannuksista.

Anna nyt osasi ja auta meitä saamaan katto valmiiksi!

Tilitiedot:
Oma Säästöpankki Fl94 4108 0011 1039 29

Viesti:
Kattoremontti 2019

Rahankeräyslupa:
Luvan saaja Oronmyllysäätiö sr, myöntäjä Poliisihallitus, Lupanumero RA/2019/240, 14.03.2019, lupa on voimassa 14.3.2019 - 21.02.2021 Itä-Suomen, Kaakkois-Suomen, Hämeen, Helsingin, Itä-Uudenmaan ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitosten alueella.

Rahankeräyslupa


 

 

Tapahtumat

Oronmyllyllä järjestetään vuoden aikana paljon tapahtumia. Tiloja ja maastoa riittää, joten kerro meille oma tapahtumaideasi. Voit myös jättää tajouspyynnön omille juhlille tai vaikka yrityksen virkistyspäiville. Myös valmiita paketteja valittavissa.

Alla linkkejä seuraaviin tapahtumiin. Tervetuloa mukaan!


» Tutustu kaikkiin tapahtumiin tapahtumakalenterissa

Tervetuloa Oronmyllylle!

Oronmyllyn loma- ja kurssikeskuksessa järjestetään erilaisia kristillisiä tapahtumia ympäri vuoden. Oronmylly palvelee myös retkeilijöitä ja majoittujia.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kuuluisasta Oron hengestä! Se tarkoittaa vieraanvaraisuutta, armollista leppoisuutta, jossa on tilaa hengittää. Hengellisen pitopöydän lisäksi meillä on katettuna myös Oron keittiön mainiot antimet!

Oronmylly sijaitsee Parikkalan Särkisalmella, kirkasvetisten lampien ja korkeiden harjujen tuntumassa. Etelä-Karjalan ainutlaatuinen luonto tarjoaa mahtavan ympäristön retkeilijöille, hiihtäjille, matkailijoille tai muuten vain luonnonrauhaa etsiville. Oronmyllyn rauhallisessa ympäristössä myös yksityistilaisuudet, koulutukset ja kokoukset saavat arvoisensa puitteet.

Ajankohtaisia asioita

TEEMME OHJATTUJA RYHMÄ-PAKETTEJA TOIVEIDENNE MUKAAN.

TULE ORONMYLLYLLE VIETTÄMÄÄN VIRKISTYSPÄIVÄ, SYNTYMÄPÄIVÄT, HÄÄT, MUISTOTILAISUUS, TYKY-PÄIVÄT,  RETKIPÄIVÄ TAI JOKIN MUU MUKAVA TILAISUUS.

toimisto@oronmylly.fi

TILAA ORONMYLLYN MYLLYMUORIN LAADUKKAASTA  JUHLAPALVELUSTA RUUAT JUHLIIN, KOKOUKSIIN JA MUIHIN TAPAHTUMIIN!

keittio@oronmylly.fi