Oronmyllyn talvinen luonto kutsuu hiljentymään hetkeksi.

Hiljaisuuden retriitissä sinulla mahdollisuus ottaa pieni irtiotto arjesta. Saat tulla olemaan rauhassa oman itsesi kanssa. Voit ulkoilla ja nauttia talvisesta luonnosta tai vetäytyä oman huoneesi rauhaan. Viikonlopun aikana kokoonnutaan yhteisiin hetkiin muutaman kerran päivässä ja ruokaillaan yhdessä ilman keskustelua. Ohjelma alkaa pe 23.3. klo 17 päivällisellä ja loppuu su 25.5. kl 14.30 päätöskahvien jälkeen. Ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje, jossa tarkempaa tietoa ohjelmasta.

Lisätietoja tapahtuman sivulta, klikkaa tästä.

Paimenen johdatuksessa


Lotta Liuska, Hilla Kaartti, Jasmin Kaartti, Ronja Lehto, Arto Valkeapää ym.

 

Tarkempi ohjelma ja lisätietoja löytyy tapahtuman sivulta,

klikkaa tästä.

Tapahtumat

Tervetuloa tapahtumiimme! Seuraavat tapahtumat:


» Tutustu kaikkiin tapahtumiin tapahtumakalenterissa

Tervetuloa Oronmyllylle!

Oronmyllyn loma- ja kurssikeskuksessa järjestetään erilaisia kristillisiä tapahtumia ympäri vuoden. Oronmylly palvelee myös retkeilijöitä ja majoittujia.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kuuluisasta Oron hengestä! Se tarkoittaa vieraanvaraisuutta, armollista leppoisuutta, jossa on tilaa hengittää. Hengellisen pitopöydän lisäksi meillä on katettuna myös Oron keittiön mainiot antimet!

Oronmylly sijaitsee Parikkalan Särkisalmella, kirkasvetisten lampien ja korkeiden harjujen tuntumassa. Etelä-Karjalan ainutlaatuinen luonto tarjoaa mahtavan ympäristön retkeilijöille, hiihtäjille, matkailijoille tai muuten vain luonnonrauhaa etsiville. Oronmyllyn rauhallisessa ympäristössä myös yksityistilaisuudet, koulutukset ja kokoukset saavat arvoisensa puitteet.

Ajankohtaisia asioita

Tervetuloa Oronmyllyn uusille nettisivuille!