Arto Valkeapää valittu toimitusjohtajaksi

Oronmyllysäätiön toimitusjohtajaksi haki yhdeksän hakijaa. Haastattelutyöryhmä valitsi kolme haastateltavaa hakemuksien pohjalta. Oronmyllysäätiön hallitus päätti yksimielisesti valita Arto Valkeapään toimitusjohtajaksi.

Arto Valkeapää on toiminut säätiön va. toimitusjohtajana vuoden 2017 alusta samalla toimien Kansan Raammattuseuran julistajana. Artolle Oro on tuttua tutumpi, sillä hän oli Oron isäntänä vuosina 2008-2014.

Tervetuloa Arto kokoaikaiseksi Oronmyllysäätiön toimitusjohtajaksi!
Tuemme sinua rukouksin sekä toivomme voimia ja siunausta toimitusjohtajan tehtävissä.

Tapahtumat

Tervetuloa tapahtumiimme! Seuraavat tapahtumat:


» Tutustu kaikkiin tapahtumiin tapahtumakalenterissa

Tervetuloa Oronmyllylle!

Oronmyllyn loma- ja kurssikeskuksessa järjestetään erilaisia kristillisiä tapahtumia ympäri vuoden. Oronmylly palvelee myös retkeilijöitä ja majoittujia.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kuuluisasta Oron hengestä! Se tarkoittaa vieraanvaraisuutta, armollista leppoisuutta, jossa on tilaa hengittää. Hengellisen pitopöydän lisäksi meillä on katettuna myös Oron keittiön mainiot antimet!

Oronmylly sijaitsee Parikkalan Särkisalmella, kirkasvetisten lampien ja korkeiden harjujen tuntumassa. Etelä-Karjalan ainutlaatuinen luonto tarjoaa mahtavan ympäristön retkeilijöille, hiihtäjille, matkailijoille tai muuten vain luonnonrauhaa etsiville. Oronmyllyn rauhallisessa ympäristössä myös yksityistilaisuudet, koulutukset ja kokoukset saavat arvoisensa puitteet.

Ajankohtaisia asioita

Tervetuloa Oronmyllyn uusille nettisivuille!